Відпочинок у Європі

Національна польська віза категорії d

Національну Польську візу, у більшості, відкривають ті, хто має запрошення на роботу в Польщу. Ця віза відноситься до категорії D і видається до одного року.

Національна польська віза категорії d

Національна польська віза категорії d

Наявність Карти Полякатакож є достатньою підставою для отримання польської національної візи. Запрошення на роботу в цьому випадку не потрібно. Національну візу типу Д можна прохати, якщо ви плануєте відрити гостьову візу, або плануєте їхати на навчання у Польщу.

Тобто, національна віза — це віза терміном перебування від 91 дня. А всі візи, які видані до 90 днів перебування є шенген візами.

Типи національної візи:

Документи в консульський відділ подаються особисто. Тривалість оформлення національної візи становить два-три тижні. Перший Ваш виїзд має бути саме через Польщу. Також бажано щоб всі печатки були в’їзду — виїзду були польськими.

Під час підписання митного кодексу виникли деякі правові нюанси. Виходячи з них, з Польською Національною візою бажано не відвідувати Данію.

Швейцарія не входить до складу митної угоди, проте вона дозволяє в’їзд іноземців, які мають шенгенську візу. Відвідування Швейцарії по національній візі Польщі може бути розцінено як незаконне.

У консульство Вам потрібно надати:

  • Дві фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 80% обличчя;
  • Паспорт закордонний і внутрішній;
  • Заповнену та зареєстровану візову анкету;
  • Медичну страховку;
  • Документи, що підтверджують мету поїздки — (запрошення на роботу, документи з університету).

Незалежно від типу оформлюваної візи, паспорт повинен відповідати наступним вимогам:

  • Після запланованого закінчення візи, закордонний паспорт має бути дійсний ще не менше три місяці;
  • Закордонний паспорт повинен мати як мінімум дві вільні сторінки для реєстрації візи;

Робоча віза — віза типу D: За законом по цій візі можна знаходитись 90 у півріччі в шенген зоні. Але у зв’язку з тим, що кордонів всередині шенгену немає, то ніхто не знає коли ви «перетнули» кордон Польщі з іншою країною. Цим користуються люди, які їдуть на роботу в Італію з Польською візою.

Тобто, перевагою робочої національної візи є те, що ви можете знаходитися в Європі не 90 днів за один раз, а всі 180!

Що таке віза типу D — це внутрішня, національна віза, що видається для перебування в одній країні з правом перебування в інших країнах шенгену не більше 90 днів на півріччя. Раніше по даній візі було дозволено перебувати тільки 5 днів в інших країнах.

З моменту набрання чинності нового візового кодексу (5.04.2010) даний тип візи дозволяє перебувати в інших країнах шенгену до 90 днів на пів року.

За законом з цією візою ви обов’язково повинні в’їхати і виїхати через Польщу.

Також, консульський збір за національну візу для українців, платити не потрібно. Якщо ви подаєте документи на візовий центр, візовий збір все одно сплачується.

При оформленні Польської Національної візи нерідко зустрічаються різні неприємні нюанси. Так, наприклад, вони завжди виникають при реєстрації анкети. Непідготовленій людині буде непросто зареєструвати анкету на Національну візу до Польщі, до того ж треба постійно стежити за тим, коли посольство відкриває «вікно» для реєстрації. Також виникають проблеми з неправильним оформленням документів і необхідного запрошення.

Якщо Ви хочете отримати Польську Національну візу без зайвого стресу, звертайтеся до нас. До того ж, у нас одні з найнижчих розцінок на ринку. Ми підготуємо і заповнимо за Вас необхідні документи.

Звернувшись до нас, Ви не тільки економите час і зберігаєте спокійними нерви, але й отримуєте гарантію швидкого і якісного оформлення всіх документів на візу в Польщу.

Завжди раді Вам допомогти!

Статті по темі:

247 Кментарів до Національна польська віза категорії d

  1. Вікторія:

    Доброго дня.
    Підскажіть, будь-ласка, чи можна за наявності Польської робочої візи, оформитись в Італії на роботу по контракту???? (на рік)

  2. Інна:

    Підкажіть,будь ласка,якщо замовити запрошення,то скільки воно дійсне ,щоб відкрити візу?

  3. Оксана:

    Чи можу я з робочою польською візою їхати з України в Словаччину, хоча перший раз по цій візі їхала через польський кордон

  4. Оксана:

    Чи можу я їхати на роботу восени якщо запрошення розписано на літо і зиму, літом я працювала по ньому місяць

  5. Христина:

    підкажіть, будь ласка, для отримання польської робочої візи я повинна мати статус безробітноі в Україні ?

  6. Vadim:

    Доброго дня, мав відкриті 2 візи 05 д(робочі)
    Зараз маю візу 06д воєвудська залишилось ще 9 міс.
    Знаходжусь в Польщі
    Колега в Іспанії запрошує на роботу, вишле всі необхідні документи, які потрібно для праці в нього.
    Чи можу я перебувати і працювати в Іспанії по діючій візі, чи потрібно робити якусь іншу?

  7. Ірина:

    ДОБРОГО ДНЯ. МЕНІ ПОТРІБНО АНУЛЮВАТИ РОБОЧУ НАЦІОНАЛЬНУ ВІЗУ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ГОСТЬОВОЇ ВІЗИ. ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ? СПОЧАТКУ АНУЛЮВАТИ РОБОЧУ І ТОДІ РЕЄСТРУВАТИСЯ НА НОВУ, ЧИ АНУЛЮВАННЯ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ В ДЕНЬ ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ НА НОВУ ВІЗУ?

  8. Наташа:

    Доброго дня.В мене запрошення розписане коридорами.Скажіть будь ласка,чи можна мені їхати на працю зараз,якщо в запрошенні в’їзд лише з 3 березня?

    • admin:

      Доброго дня. Можна їхати в періоди не зазначені в коридорах, якщо роботодавець підтвердить, що ви потрібні зараз на роботі.

  9. Роман:

    У мене робоча віза Польська на півроку,кордону ще неперетинав.Чи обовязково перетнути кордон,щоб погасити візу?Якщо захочу робити річну?

  10. Денис:

    Чи можна анулювати польську національну візу але яка ще незакінчилась,дні використані усі.Анулювати для того щоб подати документи на наступну візу,маю договір на роботу і запрошення від тої самої фірми.Також домовлений на зустріч до воїводи для виготовленя річного пакету документів.

  11. іра:

    доброго дня. Підскажіть будь ласка, в мене віха відкрита ще в грудні а виїхати я хочу у травні, чи можливо таке?чи вже віза анулюється?

  12. Анна:

    Чи можу я працювати в Польші якщо в мене польська національна студентська віза???

  13. Галина:

    Доброго дня. В мене відкрита віза MULTI D 05 НА 180 ДНІВ З 16.02.17 ДО 28.09.2017. Але в запрошені пише 1od 05.02.17 до 03.05.17 2 od 02/07/17 do 28/09/17. що це означає? Я по цій візі ще не виїзджала планую їхати в квітні.

  14. мирослава:

    у мене робоча виза яка закинчуеться в кинци травня нове запрошення з 1 червня чи можу я подавати на нову визу в квитни,дякую

  15. Ірина:

    Поможіть стати на чергу для подачі документів у візовий центр Вінницький округ.Віза рабоча Д Польша.Яка ціна буде?

  16. Таня:

    Чи можна анулювати робочу візу(до закінчення 2 місяці),якщо так,то виїзд по попередній візі?

  17. Анна:

    Якщо у мене національна студентська віза чи можу я подати документи на ще одну візу тільки робочу???

  18. Наталя:

    У мене робоча віза з 1.04.2017 по 25.12.2017 року на 180 днів. Періоди
    1. 1.04 по 1.06
    та
    2. з 10.08 по 30. 09
    Чи можу я перебувати в Польщі після 1.06, тобто в міжперіодний час, звісно не більше 180 днів.

  19. Наталья:

    Добрый день ! У мене віза Polska D Mult від07.12.16 до 27.08.17.
    В’їхала 15.12.16 виїхала на Україну 01.04.17.
    Хочу повернутися допрацювати залишок днів.Що для цього потрібно ?
    Чи я можу повернутися зі старим пакетом документів?

  20. валентина:

    Підскажіть будьласка я хочу відкрити національну візу на залишок днів маю по залишку 120 невикористаних днів а запрошення пан дав з 1/07/2017 по 28/09/2017 тобто вказано 90 днів перебування чи відкриють мені національну чи потрібно по такаму запрошенні подаватись на шенген

  21. ЗІНОВІЙ:

    У мене мульті віза-D на 180 днів ПО карті Поляка чи можу я продовжити візу у ПОЛЬЩІ НЕ ВИЇЗЖАЮЧИ В уКРАЇНУ?.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

78 in 0,720