Відпочинок у Європі

Національна польська віза категорії d

Національну Польську візу, у більшості, відкривають ті, хто має запрошення на роботу в Польщу. Ця віза відноситься до категорії D і видається до одного року.

Національна польська віза категорії d

Національна польська віза категорії d

Наявність Карти Полякатакож є достатньою підставою для отримання польської національної візи. Запрошення на роботу в цьому випадку не потрібно. Національну візу типу Д можна прохати, якщо ви плануєте відрити гостьову візу, або плануєте їхати на навчання у Польщу.

Тобто, національна віза — це віза терміном перебування від 91 дня. А всі візи, які видані до 90 днів перебування є шенген візами.

Типи національної візи:

Документи в консульський відділ подаються особисто. Тривалість оформлення національної візи становить два-три тижні. Перший Ваш виїзд має бути саме через Польщу. Також бажано щоб всі печатки були в’їзду — виїзду були польськими.

Під час підписання митного кодексу виникли деякі правові нюанси. Виходячи з них, з Польською Національною візою бажано не відвідувати Данію.

Швейцарія не входить до складу митної угоди, проте вона дозволяє в’їзд іноземців, які мають шенгенську візу. Відвідування Швейцарії по національній візі Польщі може бути розцінено як незаконне.

У консульство Вам потрібно надати:

  • Дві фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 80% обличчя;
  • Паспорт закордонний і внутрішній;
  • Заповнену та зареєстровану візову анкету;
  • Медичну страховку;
  • Документи, що підтверджують мету поїздки — (запрошення на роботу, документи з університету).

Незалежно від типу оформлюваної візи, паспорт повинен відповідати наступним вимогам:

  • Після запланованого закінчення візи, закордонний паспорт має бути дійсний ще не менше три місяці;
  • Закордонний паспорт повинен мати як мінімум дві вільні сторінки для реєстрації візи;

Робоча віза — віза типу D: За законом по цій візі можна знаходитись 90 у півріччі в шенген зоні. Але у зв’язку з тим, що кордонів всередині шенгену немає, то ніхто не знає коли ви «перетнули» кордон Польщі з іншою країною. Цим користуються люди, які їдуть на роботу в Італію з Польською візою.

Тобто, перевагою робочої національної візи є те, що ви можете знаходитися в Європі не 90 днів за один раз, а всі 180!

Що таке віза типу D — це внутрішня, національна віза, що видається для перебування в одній країні з правом перебування в інших країнах шенгену не більше 90 днів на півріччя. Раніше по даній візі було дозволено перебувати тільки 5 днів в інших країнах.

З моменту набрання чинності нового візового кодексу (5.04.2010) даний тип візи дозволяє перебувати в інших країнах шенгену до 90 днів на пів року.

За законом з цією візою ви обов’язково повинні в’їхати і виїхати через Польщу.

Також, консульський збір за національну візу для українців, платити не потрібно. Якщо ви подаєте документи на візовий центр, візовий збір все одно сплачується.

При оформленні Польської Національної візи нерідко зустрічаються різні неприємні нюанси. Так, наприклад, вони завжди виникають при реєстрації анкети. Непідготовленій людині буде непросто зареєструвати анкету на Національну візу до Польщі, до того ж треба постійно стежити за тим, коли посольство відкриває «вікно» для реєстрації. Також виникають проблеми з неправильним оформленням документів і необхідного запрошення.

Якщо Ви хочете отримати Польську Національну візу без зайвого стресу, звертайтеся до нас. До того ж, у нас одні з найнижчих розцінок на ринку. Ми підготуємо і заповнимо за Вас необхідні документи.

Звернувшись до нас, Ви не тільки економите час і зберігаєте спокійними нерви, але й отримуєте гарантію швидкого і якісного оформлення всіх документів на візу в Польщу.

Завжди раді Вам допомогти!

Статті по темі:

252 Кментарів до Національна польська віза категорії d

  1. Софія:

    Доброго дня!Я зараз є у декретній відпустці,маю запрошення від поляка на роботу ,але офіційно працевлаштована в Україні.Виникла проблема із заповненням візової анкети на національну візу категорії Д.Що мені писати у 19 та 20 колонці візової анкети.

  2. Таня:

    Підкажіть будь ласка чи можу полетіти по польській робочі візі в італію на 5 днів,Знахожусь вже 2 місяці в польщі?

  3. Чи можна відкрити гостьову візу до 90 днів не шинген?? Дякую)))

  4. микола:

    НА 13 ЛИСТОПАДА МЕНІ ЇХАТИ НА РЕЄСТРАЦІЮ НА РОБОЧУ ВІЗУ ДО ПОЛЬЩІ,але кажуть,що запрошень на роботу до нового року уже робити не будуть.Як мені робити візу?без запрошення?

  5. Катерина:

    Доброго дня. Я двічі подавала документи на відкриття національної робочої візи і двічі мені дали відмову. Паспорт був чистий і це мала б бути перша віза.Чи потрібно мені робити новий паспорт, оскільки у цьому вже є дві печатки про те, що я вже подавала на візу?

    • admin:

      Доброго дня. Заміна паспорта нічого не дасть — відмови є у них у базі. А по якому пункті дали відмову? У чому причина і у якому консульстві подавали документи?

  6. Таня:

    Підкажіть якщо знаєте
    В мене ще осталося 1,5 місяця польської візи D. Чи можна добрати ці дні візи типу D?

    • admin:

      Напишіть докладніше — як їздили, яка конкретно візи, на скільки і тд. — нічого не зрозуміло!!!

  7. Єва:

    Добрий день !
    Скажіть будь ласка, як найкраще вибрати візу . Наступного року я їду на навчання у Польщу , я маю карту поляка . Мій чоловік їде зі мною, він може робити візу по моїй карті поляка .. Чи може він отримати візу національну на один рік ?? Або вернулись через пів року і продовжити візу? Підкажіть будь ласка

    • admin:

      Доброго дня. Якщо ви можете зробити чоловіку візу по карті поляка, то це найкращий і найдешевший варіант, але я чув, що вже таке щось не проходило… Може зробити обі просту візу робочу 180/360 і якщо там буде працювати, то нехай просить щоб йому зробили запрошення від воєводи або карту побуту

  8. Андрій:

    Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, маю робочу мультивізу 180,відпрацював в Польщі 172 дні, чи зможу я виїхати в Україну і безперешкодно повернутись, бо роботодавці збирають документи на карту побиту. Дякую

  9. Соня:

    добрий вечір! скажіть будь ласка, у мене віза типу д- мульти, за запрошенням я мала відпрацювати 3 місяці, потім 3 місяці коридор, потім знову 3 місяці робота, зараз маю нове запрошення за яким я маю працювати до 24,12,2015,а потім з 20,01,2016.( віза до травня)
    якщо я поїду за новим запрошенням то я можу бути до закінчення терміну візи, чи все ж таки має бути коридор 3 місяці за цим типом візи???
    поможіть будь ласка, дякую!!!

  10. Володимир:

    Доброго дня в мене віза до січня D multi, чи можу я відкрити таку візу при закінченні цієї..Якщо ні то підкажіть яку потім можу відкрити щоб знаходитись на території Польщі

  11. Ярослав:

    Добрий вечір!Чи можу я полетіти з Варшави до Мілану на 3 дні, з польською робочою національною візою? У візи ще 40 днів до закінчення. Чи пропустять у аеропорті на Visa Chek?
    Дякую!

  12. Ігор:

    Доброго дня!
    У мене є іще не закінчена річна(360/180) робоча польська віза D-05 .
    Віза закінчується 02.02.2016…
    Коли я зможу відкрити наступну візу(таку ж саму 360/180)?
    Чи можливо мені подавати на відкриття нової візи якщо у мене не використано усі 180 днів перебування?
    Що підскажете по цьому питанню?

  13. Аня:

    Сказать будь ласка як имени виихати здитиною та чоловиком до Польши жилита працювати здати дитину до школи тому пподобные дякую

    • admin:

      Потрібно якось легалізуватись. З дитиною важко. Можна дитині оформити гостьове запрошення, але буде лише 3 міс. Це хібащо хтось поїде легалізовуватись, отримає карту побуту, а потім забере вас з собою — але це дуже довго. Або є ще якось роблять — якщо у вас з чоловіком будуть робочі візи, то якщо роботодавець не проти то ви зможете відкрити дитині візу, але деталів цієї процедури я не знаю.

  14. Таня:

    Доброго дня. Мої батьки хотять прмїхати навідати ме в Італію на 7 днів,маючи візу Д польську, підкажіть будь-ласка чи потрібно їм рееструватись в міській раді або головне поліцейське правління?
    Дякую

  15. Dymek:

    Зареєструвався на шенген візу, але документи планую подавати на національну. Чи може це бути причиною відмови?

  16. Ірішка:

    Добрий вечір! Мій чоловік має карту поляка і працює в Польщі.Чи зможу я відкрити собі і дитині (3 роки) візи по карті поляка чоловіка ? Дякую

    • admin:

      Доброго дня. Дитині можна отримати карту поляка на основі батькової, а дружині раніше можна було відкрити візу на основі карти чоловіка і його заяви-прохання. Але там все багато раз помінялось, то краще зателефонуйте у консульство

  17. Тетяна:

    доброго дня. скажіть, будь ласка, чи можу я з національною візою летіти в норвегію?

    • admin:

      Доброго дня. Якщо у вас все впорядку з документами (при контролі поляк відповість що дійсно ви в нього працюєте) то, думаю, проблем не буде.

  18. Ірена:

    Доброго дня!
    Скажіть, будь ласка, чи можу я відкрити нову візу за тиждень до закінчення терміну дії попередньої. Але щоб нова віза починала діяти вже по закінченню попередньої?

    • admin:

      Доброго дня. Так. Ви можете подавати документи на візу до закінчення попередньої і якщо у вас віза закінчується, наприклад 25,02,2016, то наступну маєте право просити з 26,02,2016. По правилах, можна подавати документи за 3 місяці до планованого в»їзду — відповідно, можна подавати документи набагато раніше чим за тиждень.

  19. Анатолій:

    Добрий вечір підкажіть будь ласка чи можу я з польскою робочою візою працювати в германії

    • admin:

      Доброго дня. Теоритично, так — по лізингу. Але за Германію точно не знаю. У Литві працюють так знайомі.

    • admin:

      Тобто просто їхати туди і працювати неможна, офіційно. Тільки через польську фірму, яка має договір з німецькою

  20. Анатолій:

    Добрий вечір підкажіть чи можу я з польскою робочою візою просто їздити до Польщі і інших країн шенгену декілька разів

    • admin:

      Добрий вечір. Якщо будете часто їздити то можуть виникнути проблеми. Хіба, що ви офіційн працюєте на поляка і він за вас платить податки і підтвержує по телефону, що вас знає — то проблем не буде.

  21. Добрий день в мене польська національна віза на 20 днів чи можу я з нею поїхати в італію на пару днів ?

    • admin:

      Доброго дня. Національна віза не може бути на 20 днів — то шенген. З польською візою можна поїхати в Італію, але головне мати необхідні документи на випадок контролю

  22. Тетяна:

    Доброго дня! Чоловік перебуває в польщі по карті тимчасового побиту 2 р. Хочу з дитиною їхати до нього. Я б хотіла їхати по робочій візі, а от яку візу робити дитині (1.5 р)?

    • admin:

      Доброго дня. Нехай чоловік напише запрошення на дитину і завірить його наторіально.

  23. Anna:

    Доброго дня,підкажіть будьласка маю польську робочу візу типу D ціль видання 05 , від 20-01-16 до 17-07-16 терміном на 180 днів.Чи можу я працювати на цій візі 180 дн.без виїзду на Украєїну.І коли можу виробляти карти побиту? по трьох місяцях роботи,чи швидше?

    • admin:

      Доброго дня. Можете безвиїздно знаходитись там всі дні. Карта побиту, здається, відкривається після 3 місяців перебування.

  24. Андрій:

    Доброго дня! В мене віза POLSKA D MULT 180 ВІД 06-08-15 ПО 01-02-16 CEL WYDANIA 05, проте був я в Польщі тільки з 15.08.15 по 22.08.15…, я так розумію віза у мене закінчується 1 лютого, тому питання чи можу я подавати документи на нову візу? чи в мене ще коридор до 1 серпня?

  25. Уляна:

    Доброго вечора! заповняю анкету,і не можу розібратись із запрошенням і заповненням анкети, Скажіть
    будь-ласка, адрес роботодавця на запрошенні тойщо внизу на штампі чи в другій колонці зверху тобто -«місце побуту сталого»?

    • admin:

      Там у самому верху запрошення має бути адреса фірми, телефони і т д. Можна писати з печатки фірми, але неперепишіть з печатки ужонда праці 🙂

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

114 in 0,760