Відпочинок у Європі

Національна польська віза категорії d

Національну Польську візу, у більшості, відкривають ті, хто має запрошення на роботу в Польщу. Ця віза відноситься до категорії D і видається до одного року.

Національна польська віза категорії d

Національна польська віза категорії d

Наявність Карти Полякатакож є достатньою підставою для отримання польської національної візи. Запрошення на роботу в цьому випадку не потрібно. Національну візу типу Д можна прохати, якщо ви плануєте відрити гостьову візу, або плануєте їхати на навчання у Польщу.

Тобто, національна віза — це віза терміном перебування від 91 дня. А всі візи, які видані до 90 днів перебування є шенген візами.

Типи національної візи:

Документи в консульський відділ подаються особисто. Тривалість оформлення національної візи становить два-три тижні. Перший Ваш виїзд має бути саме через Польщу. Також бажано щоб всі печатки були в’їзду — виїзду були польськими.

Під час підписання митного кодексу виникли деякі правові нюанси. Виходячи з них, з Польською Національною візою бажано не відвідувати Данію.

Швейцарія не входить до складу митної угоди, проте вона дозволяє в’їзд іноземців, які мають шенгенську візу. Відвідування Швейцарії по національній візі Польщі може бути розцінено як незаконне.

У консульство Вам потрібно надати:

  • Дві фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 80% обличчя;
  • Паспорт закордонний і внутрішній;
  • Заповнену та зареєстровану візову анкету;
  • Медичну страховку;
  • Документи, що підтверджують мету поїздки — (запрошення на роботу, документи з університету).

Незалежно від типу оформлюваної візи, паспорт повинен відповідати наступним вимогам:

  • Після запланованого закінчення візи, закордонний паспорт має бути дійсний ще не менше три місяці;
  • Закордонний паспорт повинен мати як мінімум дві вільні сторінки для реєстрації візи;

Робоча віза — віза типу D: За законом по цій візі можна знаходитись 90 у півріччі в шенген зоні. Але у зв’язку з тим, що кордонів всередині шенгену немає, то ніхто не знає коли ви «перетнули» кордон Польщі з іншою країною. Цим користуються люди, які їдуть на роботу в Італію з Польською візою.

Тобто, перевагою робочої національної візи є те, що ви можете знаходитися в Європі не 90 днів за один раз, а всі 180!

Що таке віза типу D — це внутрішня, національна віза, що видається для перебування в одній країні з правом перебування в інших країнах шенгену не більше 90 днів на півріччя. Раніше по даній візі було дозволено перебувати тільки 5 днів в інших країнах.

З моменту набрання чинності нового візового кодексу (5.04.2010) даний тип візи дозволяє перебувати в інших країнах шенгену до 90 днів на пів року.

За законом з цією візою ви обов’язково повинні в’їхати і виїхати через Польщу.

Також, консульський збір за національну візу для українців, платити не потрібно. Якщо ви подаєте документи на візовий центр, візовий збір все одно сплачується.

При оформленні Польської Національної візи нерідко зустрічаються різні неприємні нюанси. Так, наприклад, вони завжди виникають при реєстрації анкети. Непідготовленій людині буде непросто зареєструвати анкету на Національну візу до Польщі, до того ж треба постійно стежити за тим, коли посольство відкриває «вікно» для реєстрації. Також виникають проблеми з неправильним оформленням документів і необхідного запрошення.

Якщо Ви хочете отримати Польську Національну візу без зайвого стресу, звертайтеся до нас. До того ж, у нас одні з найнижчих розцінок на ринку. Ми підготуємо і заповнимо за Вас необхідні документи.

Звернувшись до нас, Ви не тільки економите час і зберігаєте спокійними нерви, але й отримуєте гарантію швидкого і якісного оформлення всіх документів на візу в Польщу.

Завжди раді Вам допомогти!

Статті по темі:

252 Кментарів до Національна польська віза категорії d

  1. Роман:

    доброго дня, я дзвонив вам на рахунок законопроету відносно візи типу д, а точніше закон зя яким людина з національною польською візою типу д може перебувати на території любої країни шенген на протязі 90 днів, якщо можна два екземпляри українською(російською)і англійською. завчасно дякую

  2. ДОБРИЙ ДЕНЬ. СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА, Я ХОЧУ ПОЇХАТИ НА РОБУ В ПОЛЬЩУ. АЛЕ 2 РОКИ НАЗАД Я БУЛА В ПОРТУГАЛІ З ПОЛЬСЬКОЮ ШЕНГЕН ВІЗОЮ І ПРОТЕРМІНУВАЛА ЇЇ. ЧИ ЗМОЖУ ОТРИМАТИ ПОЛЬСЬКУ РОБОЧУ ВІЗУ ЧИ НІ. ДЯКУЮ

    • admin:

      Доброго дня! Якщо не отримали депортації то можете. Тільки потрібно замінити паспорт.

  3. Світлана:

    Доброго дня! Я ХОЧУ ПОЇХАТИ З ДОНЬКОЮ ДО ПОЛЬЩІ. РАНІШЕ Я МАЛА ЛИШЕ РОБОЧІ ВІЗИ. СКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА. ЯКУ ВІЗУ КРАЩЕ ВІДКРИВАТИ — ТОМУ ЩО Я ХОЧУ З ПРАВОМ ВІДВІДАТИ ІНШІ КРАІНИ. КРІМ ПОЛЬЩІ І ЩОБ ЦЯ ВІЗА БУЛА З МОЖЛИВІСТЮ НЕ ОДНОГО ВЇЗДУ ДО ПОЛЬЩІ.

    • admin:

      Доброго дня! Можна відкрити туристичну візу 45/150 багаторазову, зателефонуйте за більш детальною інформацією

  4. Світлана:

    Доброго дня! Я хочу поїхати до Польщі з неповнолітньою дитиною. яка має закорд. дит. паспорт. але у мене відкрита польська бізнес віза. підкажіть будь-ласка.яка віза потрібна тоді дитині?

    • admin:

      Доброго дня! Дитині можна візкрити туристичну візу, або вписати дитину у бізнес запрошення.

  5. zenia:

    dobrogo dnia!pidskazit byd laska czy ukrainec moze otrumatu sofi numer u Holandii z polskojy nacionalnojy vizijy? czy bydytj jakis problemy czerez to wo viza polska nacionalna? spasybi zavczasno!

  6. Володимир:

    Доброго дня! Я із батьком є власниками карти поляка та маємо відповідну річну візу типу D.Моя мати має національну візу типу D,як дружина власника карти поляка. Найближчим часом ми хочемо відвідати нашу родичку,яка проживає на території Франції, а саме на кордоні із Швейцарією (20 км від Женеви).Для нас саме найзручніше було б прилетіти літаком в Женеву. Питання- чи дадуть нам наші візи підставу для вїзду на територію Швейцарії,і чи не має значення із якої країни (Польщі чи України) ти вїжаєш.?

    • admin:

      Доброго дня! Якщо у вас національна віза відкрита на основі карти поляка, то можна летіти літаком. Але бажано, щоб перший в»їзд був через Польщу.

  7. Павло:

    Доброго дня! Я хочу поїхати у Польщу на роботу, запрошення вже маю. 2роки назад я вже відкривав візу на такуж поїздку, але так і не виїхав. Мені цього разу дадуть візу???? Дотогож в мене закінчується термін дії паспорта 02.2015 якщо дадуть візу то на скільки ??!!! Дякую.

  8. Добрий день.Чи можу оформити шлюб з чехом на територіі Чехіі якщо в мене польська національна віза типу Д.Дякую за відповідь.

  9. Мирослава:

    Доброго дня! Я планую поїхати до Польщі на навчання і мені потрібно отримати студентську візу. Моє агенство( яке займається оформленням всіх документів) повідомило, що в посольстві змінили умови отримання студентської візи і для того,щоб її отримати ,потрібно проплатити навчання повністю за весь навчальний рік, хоча сам ВНЗ не вимагає цієї проплати і ми можемо сплатити лише за один семестр навчання. Скажіть, будь ласка, чи агенство надало нам достовірну інформацію, чи все-таки не потрібно проплачувати навчання за цілий рік? Завчасно дякую за відповідь!

  10. Вікторія:

    Доброго дня. Я вчора подала документи на національну візу типу D. В графі «передбачуваний період перебування » в анкеті мені вказали 145 днів. Чи значить це що візу мені відкриють не на 180 днів а на 145? Дякую.

  11. тарас:

    Добрий день,чи можу я з польськую робочую візою 365днів,поїхати в Болгарію,через Ромунію???ДЯКУЮ

  12. Ммм:

    Доброго дня! В мене відкрита річна віза на основі, карти поляка, підкажіть будь-ласка, чи можу я з таким типом візи літаком з Варшави полетіти в Осло, а на зворотньому шляху летіти з Осло в Львів чи все-таки краще через Польщу?

  13. скажіть будь ласка, я можу з польською надіональною візою Д ( ціль видання -гостьова)поїхати в німеччину і потім в іспанію на відпочинок?

  14. Anna:

    потрібна націоальна польська віза робоча хоч на 30 днів напишіть свій тел Паспорт новий чистий без віз !! 58 років мені Ск коштує така віза ??

  15. Люба:

    Доброго дня. Скажіть будь-ласка в чоловіка робоча національна віза, чи можливо мені виїхати по національній візі до Польші із дітьми 3 і 4 років. Що для цього потрібно?

    • admin:

      Доброго дня. Або робити гостьове запрошення, або там є якась схема, що дітям можна відкрити документи по батьківські робочій візі, але там потрібні якісь додаткові документи…

  16. Христина:

    я збираюсь робити студентську візу, чи мушу я робити страховку якщо маю карту поляка?

  17. Василь:

    У мене віза категорії д (студентська). Чи можу я процювати офіційно в Польщі?

  18. Леся:

    Доброго дня! Минулого року я отримала Польську національну візу та двічі їздила до Польщі. Однак ані першого разу ані другого не їхала через Польський кордон. Скажіть будь-ласка чи зможуть мені після такого порушення знову відкрити таку візу?

    • admin:

      Доброго дня. Дуже великий шанс отримання відмови. Оскільки ви порушили візовий режим.

  19. Роман:

    Доброго дня, маємо родичів в Іспанії, хочемо з дружиною десь на 3 місяці поїхати туди, робота + відпочинок, яким спомсобом нам найдешевше туди потрапити, думав про національну робочу польську візу, чи підходить вона і скільки буде все разом коштувати, дякую.

    • admin:

      Доброго дня. Можна відкрити. По цінах звертайтесь по телефонах у розділі контакти

  20. люба:

    Доброго дня. Підскажіть будь-ласка. Я маю студентську візу типу d від 27.09.2014 до 26.09.2015, але вирішила залишити навчання, чи легальне моє подальше перебування на території польщі і чи не буде проблем при перетині кордону? Дякую!

    • admin:

      Доброго дня. Якщо вас там ніхто ловити не буде, то ніяких проблем не буде. На аможні думаю також проблем не буде.

  21. Доброго дня! Хочу подати документи на отримання візи по карті поляка. У мене 5-ти місячна дитина вписана у мій паспорт. Як реєструвати формуляр дитини на сайті e-konsulat.gov.pl, адже для неї потрібно заповнити окрему анкету, як я зрозуміла? І чи потрібно також представляти документ що підтверджує наявність коштів для перебування на території Польщі?

  22. ігор:

    скажіть будь ласка, мій батько має карту поляка,чи можу я зробити карту поляка ,коли я маю депортацію з німеччини

  23. Мирослав:

    Доброго дня! Мені 16 років. Маю Карту Поляка. Хочу відкрити візу по своїй Карті Поляка до Польщі. Хочу сам на Новий Рік з’їздити до родичів. Маю Проїзний Документ дитини. Для того ,щоб мені відкрили візу, що мені для цього потрібно? Знаю тільки що потрібно зареєструватися e-konsulat, мати зареєстрований у нотаріуса дозвіл від двох батьків для виїзду закордон.Що ще мені потрібно (страхівка-яка, медична — чи потрібна…)? Дякую!

    • admin:

      Доброго дня. Страховка вам може бути потрібна тільки на виїзд (10 днів), а можуть взагалі не вимагати. Крім реєстрації і доручення ще потрібні копії ваших всіх документів (проїзного, свідозтва про народження, паспорту(якщо є) та копії паспортів батьків)

  24. Руслан:

    Доброго дня, у мене питання, які будуть наслідки, якщо я по польській робочій візі типу D буду перебувати в іншій країні шенгену не 90 а 180 днів

  25. Родіон:

    Чи правда,що маючи робочу Польську візу категорії D,яка дає право перебувати в Польщі 180 днів,але по закінчинню дії візи відкрити нову робочу можна не раніше того часу,коли була відкрита перша віза,крім шенгену?Тобто 180/360 днів дано 180,але діє вона 360днів,так як відкрити нову не можливо по закінченню старої…тобто коридор 180днів,звісно в кожного по різному.відкривав я її 1.05.14а закінчується 27.11.14,через пару днів,мав 30днів коридору,але я його вдома пробув,був біля 5-ти місяців в Польщі,але так як роботи не було,то 1.11.14 приїхав,решта візових днів пропадає,мене цікавило чи після 27.11.14 я можу подавати на нову робочу візу,не потрібно чекати до 1.05.15 року?

    • Ярослав:

      Доброго дня. У мене віза D категорії 180\360. Приїхав в Польщу 24.02.2015р. Працюю по- паперах з 17.06.15р. Скільки я можу перебувати ще у Польщі? Дякую.

      • admin:

        Доброго дня. Можете перебувати кількість календарних днів, які зазначені у візі з 24,02,2015

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

114 in 0,796