Відпочинок у Європі

Шенгенська віза в Словаччину

Словаччина має візовий режим з країнами СНД, у тому числі і з Російською Федерацією, і з Україною. Існує декілька різновидів віз, які дозволяють в’їзд на територію країни, так само, як і Шенгенська віза у Словаччину.

Словаччина

Словаччина

Розподіляються вони за термінами і цілям прибуття і перебування у Словаччині. Є три основні види віз: віза для частих або короткострокових поїздок (тип С), віза для транзитних поїздок (тип А і В) і віза національного типу (D). Вартість візи до Словаччини також може коливатися в залежності від її типу.

Найпопулярнішими є візи типу C. Їх можна розділити на види за метою перебування – бізнес віза, для туризму, робоча віза в Словаччину або для поїздки в гості. Віза в Словаччину може бути також як одноразовою, так і багаторазовою — на велику кількість відвідувань країни, враховуючи при цьому термін, на який віза є дійсною (візовий коридор).

Іноземним громадянам та особам, які до цього мали інше громадянство, доведеться пройти ще й додаткову перевірку для того, щоб оформлення візи в Словаччину не викликало труднощів. Віза в Словаччину для українців може бути оформлена в найближчому консульстві цієї країни, для цього вами повинна бути заповнена візова анкета.

З ким межує Словаччина

З ким межує Словаччина

Ті громадяни, у яких є дипломатичні паспорти, мають право безперешкодно перебувати на території країни до 90 днів. Після закінчення цього терміну їм знадобиться отримання візи.

Необхідні для оформлення візи в Словаччину документи:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше ніж 3 місяці.
  • 2 кольорові фотографії 3,5 х 4,5.
  • банківська довідка, що підтверджує , що на рахунку є кошти.
  • Копії внутрішнього паспорта з усіма наявними відмітками.
  • Довідка з місця роботи. Має бути заповнена на бланку організації, де обов’язково має бути вказана дата видачі документа, займана посада, розмір заробітної плати, всі контактні дані роботи (адреса, телефон).
  • страховий поліс

Чи потрібна віза в Словаччину неповнолітнім?

Так, потрібна. Для того, щоб оформити візу до Словаччини дитині, якій ще не виповнилося 18-ти років, потрібно надати як оригінал, так і копію свідоцтва про народження дитини, також — дозвіл на виїзд з країни (копію та оригінал) від матері та батька (обов’язково від обох). Якщо ж дитина подорожує з кимсь одним з родини, то необхідно надати згоду іншого з батьків.

Зараз Словаків без проблем відкриває річні, двох та трьох річні візи у зв’язку з заохоченням українських бізнесменів до співпраці.

Якщо вам потрібна віза чи ви хочете дізнатись скільки коштує віза в Словаччину, зателефонуйте і ми вам допоможемо.

Статті по темі:

2 Кментарів до Шенгенська віза в Словаччину

  1. роман:

    Скільки коштує віза шенген пенсіонерам..на 2 і більше роки є дві візи польских шенген в паспорті?????

Добавить комментарий для роман Отменить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

105 in 0,936