Відпочинок у Європі

Документи для отримання візи

Щоб отримати візу у будь-яку шенгенську країну необхідно знати які документи слід підготовити для конкретного типу візи.

Документи для отримання візи

Документи для отримання візи

Документи, відсортовані у наведеному порядку і підготовлені відповідно до вимог Посольства, треба подати, без файлів і скріпок співробітнику візового відділу у віконця, під час здачі документів. Якщо заява буде подана без перелічених документів включаючи копії, то її можуть повернути, або попросять отримати нову дату подачі документів на відкриття шенген візи.

В основному потрібно підготувати наступні документи для отримання візи:

  • Заповнена анкета на латиниці, про ціль візиту і заплановану поїздку.
  • Підтвердження мети поїздки – наприклад, бронювання житла з частковою (50%) або повною оплатою для туристичної візи, запрошення від воєводи для річної робочої візи 360/360, освядчення для робочої візи 180/360, бізнес запрошення для службової візи і т.д.
  • Фото для візи – дві нещодавно зроблені, однакові фотографії 3,5х4,5 80 % лиця
  • Фінансування – підтвердження фінансової спроможності мандрівника (в деяких консульствах і типах віз необов’язково).
  • Паспорти для візи: — оригінали та копії паспортів повинні відповідати наступним вимогам.
    • Внутрішній паспорт — оригінал і копії першої, другої сторінки і прописки.
    • Закордонні паспорти — оригінал і копії закордонного паспорта (першої сторінки і останніх віз за 5 років), який повинен бути дійсним ще протягом 3-х місяців після закінчення поїздки, а термін його дії не повинен перевищувати 10 років. Також потрібно додати оригінал та копію другого закордонного паспорту, якщо такий є. Проїзний документ повинен мати щонайменше дві чистих сторінки.
  • Страховка для Візи — поліс медичного страхування для виїжджаючих до країн Шенгену. Мінімальна сума відшкодування у разі захворювання повинна становити 30.000 євро.

Згідно Візового кодексу Консульство перевіряє належне використання попередніх віз.

Також зверніть увагу, що цей перелік не є остаточним! Консульство залишає за собою право, в окремих випадках, вимагати надання додаткових документів для отримання візи.

Також слід зауважити, що розглянутими можуть бути тільки візові заяви, подані в повному обсязі. Неповний комплект документів може призвести до відмови у візі без повернення візового збору.

Якщо вам потрібна віза ви можете звернутись до нас і ми радо допоможемо.

Статті по темі:

Один коментар Документи для отримання візи

  1. юра:

    В кінці липня закінчується робоча віза.маю отримати часовий побут на рікзараз в польщі..чи можу я отриматипри приїзді нову річну візу в двух тижневий срок.всі документи в порядку.якщо так то скільки то коштує.дякую

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

72 in 0,611