Відпочинок у Європі

Бізнес віза в Італію

Якщо Ви збираєтеся відвідати Італію з діловою метою, де вас чекає бізнес-зустріч з представниками італійської організації, вам необхідна бізнес віза. Італія відкриває такі візи на термін до декількох років. При цьому важливо заздалегідь потурбуватися про свою поїздку і попросити від приймаючої компанії запрошення в оригіналі, вислане поштою.

Бізнес віза в Італію

Бізнес віза в Італію

Оформивши таку візу, ви зможете бувати в Італії неодноразово протягом цілого року (а іноді і більше) з можливістю перебувати на території країни сумарно до трьох місяців протягом кожного півріччя терміну дії візи.

Віза в Італію по бізнесу в середньому оформлюється від 4-5-ти до 10-ти робочих днів в залежності від оформлюваної позиції. Відкриття візи до Італії заняття нескладне, якщо до цього підійти грамотно та за підтримки фахівців.

Необхідні документи на бізнес візу в Італію:

  • Діючий закордонний паспорт (термін дії не менше 3-х місяців після закінчення терміну дії оформлюваної візи).
  • Другий діючий закордонний паспорт (якщо є). Також бажано надати старий (анульований) паспорт, що містить візи.
  • Копії всіх сторінок внутрішнього українського паспорта (копії повинні бути високої якості, нечіткі або факсові копії посольством не приймаються).
  • 2 кольорові фотографії: матові, хорошої якості, зроблені недавно, на світлому фоні, розмір — 3,5 х4, 5 (3х4 см)
  • Заповнена візова анкета.
  • Довідка з місця роботи (обов’язково на фірмовому бланку), із зазначенням посади, окладу і дати зарахування на посаду
  • Копія трудової книжки
  • Статутні документи на фірму де працюєте: свідоцтво про реєстрацію та копія статуту
  • Фінансові гарантії — виписка з рахунку
  • Бізнес запрошення на фірмовому бланку в оригіналі із зазначенням паспортних даних особи, яка запрошує, дат і цілей поїздки, перерахування гарантій, які несе фірма
  • Ксерокопія першої сторінки паспорта особи яка підписала запрошення
  • Бронь готелю на перший в’їзд (можна факсом) або фраза в запрошенні про те, що заброньовано готель з вказівкою телефону готелю
  • Виписка з торгово-промислової палати не пізніше трьох місяців (можна по факсу)
  • Документи підтверджують тривалі контакти з запрошуючою фірмою (договори, рахунки, інвойси, бізнес листування)
  • Нотаріальна довіреність на кур’єра
  • Квиток або бронювання авіаквитка
  • Медична страховка

Статті по темі:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

69 in 0,653